De Klussenier Ferry Lange

De Klussenier Ferry Lange
De Klussenier Ferry Lange

Dokter van Gelderweg 13
8166 JV Emst

Dien uw aanvraag in »

0578 61 83 49
06 1256 5684
ferrylange@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 72145110

Mijn werk

Even voorstellen

Mijn naam is Ferry Lange en met mijn klusbedrijf De Klussenier Ferry Lange sta ik voor u klaar om al uw verbouw- en renovatiewerkzaamheden uit te voeren. Met mijn klusbedrijf ben ik gevestigd in Emst en werk ik verder in Epe, Apeldoorn en omgeving. 

U kunt als klant voor vele diverse werkzaamheden bij mij terecht, dat is een van de voordelen van mijn veelzijdigheid als vakman. Wat de werkzaamheden betreft, denk hierbij onder andere aan: badkamer verbouwingen, veranda’s realiseren, overkappingen maken, schuren plaatsen, maatwerk meubels maken en overig divers timmerwerk. De afwisseling van het werk is voor mij een positief punt van het werken als Klussenier. 

Wanneer u mij inhuurt voor uw opdracht kunt u rekenen op een veelzijdige vakman die altijd conform afspraak werkt en altijd netjes zijn werk aflevert. Daarnaast kunt u rekenen op de voorwaarden waar De Klussenier om bekend staat. Dat zijn onder andere een vrijblijvende offerte vooraf, geen voorrijkosten die berekend worden en 12 maanden garantie op de geleverde werkzaamheden. 

Bij het uitvoeren van projecten en opdrachten kan ik putten uit ruime ervaring. Voordat ik Klussenier werd heb ik mijn eigen klusbedrijf gehad. Verder heb ik bij mijn vader altijd meegewerkt in de bouw en heb ik diverse opleidingen gevolgd om mijzelf te ontwikkelen als veelzijdig vakman. Verder heb ik als Klussenier mooie projecten uitgevoerd bij verschillende klanten. 

Kortom, heeft u een verbouwing of renovatie en wilt u daarvoor een veelzijdige vakman inhuren uit Emst, Epe, Apeldoorn en omgeving? Dan kunt u contact met mij opnemen voor een vrijblijvende offerte. 

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Specialisaties

  • Badkamer verbouwen of installeren
  • Veranda plaatsen
  • Garage plaatsen
  • Timmerwerk
  • Onderhoudswerk

Beoordelingen van klanten

De aanpassing zijn vlot en kundig uitgevoerd.Arjen uit Emst
Ferry is een hele vakbekwame Klussenier. Na aanvraag op de website van de Klussenier, had ik binnen een dag reactie per mail. Daarna hebben we 06-nummers uitgewisseld en hadden we op die manier hele korte lijntjes. De prijs viel ons alles mee. Er waren nog een paar kleine 'extra' werkzaamheden buitenom de offerte (kwamen we zelf achteraf mee). Daarbij zou het wel handig zijn om dit dan ook even voor te calculeren en in de specificatie van de factuur achteraf uit te werken. Ferry stemde gedurende het traject steeds goed met ons af en ook de nazorg is goed geregeld (nog even een deur achteraf goed stellen, paar naadjes in de verf bijwerkingen die waren ontstaan door werking van het hout). Kortom: we zijn super tevreden met het resultaat en met Ferry.J.a. uit Emst

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...